Recept medicinale olie cannabis

Informatie Herhaling Lever hier uw recept in

Informatie voor arts / apo Recept Belgie

**De gemiddelde levertijd van de cannabisolie is op dit moment 2-3 werkdagen.


Nieuwe Wetgeving per 1 juli: niet autorijden bij morfine of medicinale cannabis (niet van toepassing voor de Bedrolite CBD olie). Klik op de volgende link voor meer informatie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/verkeersveiligheid/vraag-en-antwoord/drugs-in-het-verkeer


 

Recept aanleveren met de FAX of mail:

U kunt  onderstaande formulier invullen en samen met het recept en eventuele machtiging faxen naar 070-3453569 of mailen naar bestellijn.cannabis@ezorg.nl;

Aanvraagformulier

 

Recept digitaal aanleveren

Voor het digitaal aanleveren van het recept  en eventuele machtiging, kunt u onderstaande formulier invullen en direct opsturen:

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verstuur

 

 

Opmerking Landelijk Schakel Punt (LSP):

Onze apotheek maakt gebruik van de zorginfrastructuur LSP om gegevens over uw medicatie uit te wisselen met andere apotheken, de huisartsenpost en medisch specialist uit het ziekenhuis. Dat kan alleen als u daar vooraf toestemming voor hebt gegeven én als het nodig is voor uw behandeling.

Wilt u dat uw medicatiegegevens beschikbaar zijn als u bij een andere apotheek medicijnen gaat halen, een afspraak hebt met een medisch specialist of bij de huisartsenpost komt? Dan is het belangrijk dat u vooraf toestemming geeft.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het elektronisch uitwisselen van medische gegevens via de zorginfrastructuur? Bijvoorbeeld wie uw gegevens kunnen inzien of over de veiligheid?

Raadpleeg de folder van VZVZ.