Meteen naar de inhoud

Recept medicinale olie cannabis

**De gemiddelde levertijd van de cannabisolie is op dit moment 2-3 werkdagen.


Let op: nieuwe Wetgeving per 1 juli 2017. U mag niet autorijden bij gebruik van medicinale cannabis (dit geldt niet voor de cbd olie; Bedrolite 2% of 10%). De politie gebruikt speekseltesten teneinde de wet te kunnen handhaven. Klik hier voor meer informatie.


 

Recept digitaal aanleveren

Voor het digitaal aanleveren van het recept  (en eventuele machtiging), kunt u het onderstaande formulier invullen en 'verstuur' klikken:

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Verstuur

 


Opmerking Landelijk Schakel Punt (LSP):

Onze apotheek maakt gebruik van de zorginfrastructuur LSP om gegevens over uw medicatie uit te wisselen met andere apotheken, de huisartsenpost en medisch specialist uit het ziekenhuis. Dat kan alleen als u daar vooraf toestemming voor hebt gegeven én als het nodig is voor uw behandeling.

Wilt u dat uw medicatiegegevens beschikbaar zijn als u bij een andere apotheek medicijnen gaat halen, een afspraak hebt met een medisch specialist of bij de huisartsenpost komt? Dan is het belangrijk dat u vooraf toestemming geeft.

Meer informatie
Wilt u meer weten over het elektronisch uitwisselen van medische gegevens via de zorginfrastructuur? Bijvoorbeeld wie uw gegevens kunnen inzien of over de veiligheid?

Raadpleeg de folder van VZVZ.